laat recht als water stromen…!

Laat recht als water stromenOp Wereldwaterdag, vrijdag 22 maart, organiseren de Vrienden van Sabeel Nederland en Kairos Palestina Nederland een symposium onder de titel ‘Laat recht als water stromen…!’ Dit gebeurt in samenwerking met Kerk in Actie.

Sprekers op het symposium zijn Daoud Nasser, Meta Floor en Bram Grandia.

De Palestijnse christen Daoud Nasser heeft samen met zijn familie een agrarisch bedrijf op de bezette Westelijke Jordaanoever. Hij vertelt over de geweldloze strijd die hij en zijn familie voeren tegen de onteigening van hun grond door de Israëlische staat.

Meta Floor, die vijf jaar als uitgezonden medewerker van Kerk in Actie bij de oecumenische Palestijnse organisatie voor bevrijdingstheologie Sabeel in Jeruzalem werkte, vertelt over haar bronnen van verzet.

Bram Grandia, IKON pastor, reflecteert vanuit zijn eigen ervaringen met spiritualiteit en verzet op de bijdragen van Daoud en Meta.

Meer informatie, het programma en de aanmeldingsgegevens vind je op de aankondiging van het symposium. Hopelijk tot ziens!

Greetz, Jominee

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Kerk & Israël, Palestina & Israël en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.